Een vurig nieuw jaar!

Verwarmende Winteryoga en Klankheling

INNERLIJK LICHT


Weldra vieren we de overgang van oud naar nieuw. Een periode waarin je de balans kan opmaken van wat er geweest is. Te voelen wat je niet meer nodig hebt, om te kunnen loslaten en zo ruimte te maken voor het nieuwe.
De dagen lengen weer langzaam, de nachten blijven nog eventjes lang en donker.
De natuur nodigt ons uit om te vertragen, om dieper in contact te komen met onszelf. En op te ruimen waar nodig om onze levensenergie weer te laten stromen!
De winterperiode is een tijd om stil te staan bij die dingen die nog om heling en licht vragen. Zo creëer je een vruchtbare bodem voor nieuwe zaadjes die tijdens de lente kunnen kiemen en naar het zonlicht kunnen groeien.
Laten we daarom niet te snel aan deze tijd voorbijgaan. Laten we vooral heel goed in het moment blijven en dicht bij onszelf, om te voelen wat er nodig is, om zacht en mild te zijn voor alles wat we opmerken binnenin. Laat de donkerte van de winter jou uitnodigen om het stil te maken van binnen en te verbinden met jouw INNERLIJK LICHT.

Voel jij ook de zin om jouw heerlijk warme lichtvuurtje aan te steken? Wil je graag de duisternis omarmen door te verbinden met het licht?
Kom dan naar de VERWARMENDE WINTERYOGA & KLANKHELING op vrijdag 29 december 2017!

 

Dit feest is een unieke samenwerking van 2 vuurvrouwen die graag het licht bij anderen willen aanwakkeren. Samen brengen ze voor jullie een exclusieve nieuwjaarseditie van yoga en klankheling. Laat je onderdompelen in een sfeer van licht en warmte. Ontdek yogahoudingen en ademhalingstechnieken die Anske jou aanreikt om te verbinden met JOUW licht en laat de warme klanken van Gritta`s stem en drum helen wat binnenin jou geheeld wil worden. Zo kan ONS licht verder schijnen, verder dan onszelf, naar de hele wereld!

Anske Ruyters – yogadocente en Gritta Maes – drumster en zielezangeres

Wanneer?

Vrijdag 29 december van 15.00u tot 17.30u, toekomen vanaf 14.40u

Waar?

In de polyvalente ruimte van Platform 42-44

Herentalsesteenweg 42-44, 2230 Herselt

Bijdrage?

30 euro

Meebrengen?

Yogamatje, 1 à 2 warme dekentjes, stevige kaars, water

Wij voorzien warme drank en stukje kerstcake.

Inschrijven?

anske@smilinglotus.be of tom.gritta@skynet.be

                                                              

 

 

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op