NIEUW!!! 😊

Tijdens de maand juli bieden HorsEnergy en ikzelf jullie een unieke, helende en verhelderende combinatie aan van yoga met paardencoaching.
Een kans om eens te verdiepen in bepaalde thema`s uit het leven, om oude ballast en patronen los te laten, en met nieuwe frisse energie de zomer verder te zetten.
Kom met ons mee de rust ervaren tussen en rond de paarden.
Je kan ervoor kiezen om het hele programma van 9 sessies mee te volgen (aan 20% korting), om bij elke sessie nog dichter bij jezelf aan te komen. Of je kiest voor de workshops die jou qua thema of tijdstip het meeste aanspreken. 
Er zijn ochtend- en avondsessies, alsook weekend- en weekdagen. Zo zijn er zeker momentjes dat jij er ook bij kan zijn 😊

 • Zondag 1/7 van 10u – 12u30
  Thema: keuzes
 • Woensdag 4/7 van 9u30 – 12u
  Thema: doelen
 • Zaterdag 7/7 van 10u – 12u30
  Thema: communicatie
 • Woensdag 11/7 van 18u30 – 21u
  Thema: grenzen
 • Zaterdag 14/7 van 10u – 12u30
  Thema: innerlijke kracht
 • Woensdag 18/7 van 9u30 – 12u
  Thema: zelfvertrouwen
 • Zaterdag 21/7 van 10u – 12u30
  Thema: zelfliefde
 • Woensdag 25/7 van 18u30 – 21u
  Thema: assertiviteit
 • Zaterdag 28/7 van 10u – 12u30
  Thema: daadkracht

Wat is paardencoaching:
Paarden zijn kuddedieren die op de energie in hun nabije omgeving reageren vanuit hun zuiver en instinctief vermogen. Wanneer er tijdens een sessie iemand bij het paard komt, komen er zaken naar boven die (on)bewust onderdrukt worden en die de persoon op bepaalde gebieden in zijn/haar leven belemmeren. Paarden oordelen niet, integendeel: ze nemen spanningen over en laten ze voor zichzelf los.

Tijdens een sessie gaan we de oorzaak achter problemen of spanningen achterhalen en die op hun beurt oplossen. De paarden worden ingezet als spiegel, wat ervoor zorgt dat er belangrijke doorbraken plaatsvinden op persoonlijk en professioneel vlak. Paardenkennis is niet nodig. De sessies gaan door naast het paard, er wordt niet gereden.

Welke yoga geven we?
Yin yoga/ Gentle flow is een zachte yogavorm met een mooie afwisseling van meditatie, ademhaling, een flow van bewegingen, diepe, helende stretchings en een heerlijk ontspannende eindrelaxatie.

De yin houdingen zijn erop gericht om blokkades en spanningen in ons lichaam zachtjes vrij te maken, om zo de energie weer te laten stromen. Ze hebben een heel rustgevend en therapeutisch effect. Je zal je lichter en soepeler voelen, met meer focus en helderheid.

Elke sessie behandelt een ander thema. De houdingen, ademhalingstechnieken en meditaties worden specifiek voor elke workshop uitgekozen en werken in op het zenuwstelsel, de klieren en andere belangrijke organen die in direct of indirect verband staan met het desbetreffende thema.

Het ultieme doel van elke les is om een innerlijke rust te bekomen met je pure zelf, met wie je werkelijk bent, met jouw verlangens, dromen en ideΓ«en.

Concreet:
Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar anske@smilinglotus.be, en voor de late beslissers graag een belletje op 0497/801479.

Prijs:

~losse les: €30

~5-beurtenkaart (10% korting): €135

~volledige reeks (20% korting): €216

Betalen kan enkel cash, ter plaatse.

Mee te brengen: handdoek, yogamatje*, stevig schoeisel voor bij de paarden en je mooiste glimlach πŸ™‚

*Je kan ter plaatse een yogamatje huren voor €1,5

Opgelet: inschrijven is verplicht, wees er snel bij want plaatsen zijn beperkt!

 

 

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op