2 vrouwen aan het vuur…

Kerstyoga en Klankhelingavond

INNERLIJK LICHT


                                                                    

Weldra vieren we het kerstfeest, ontstaan uit het oude Germaanse joelfeest, het feest van het Licht! De dagen zijn erg kort geworden, de nachten worden steeds langer en de duisternis komt dichterbij. De natuur  nodigt ons uit om te vertragen, om de tijd te nemen naar binnen te gaan, niet enkel in je huis, maar ook binnenin jezelf.

De winterperiode  is een tijd om stil te staan bij die dingen die nog om heling vragen. Zo creëer je een vruchtbare bodem voor nieuwe zaadjes die tijdens de lente kunnen kiemen en naar het zonlicht kunnen groeien.

Laten we daarom niet te snel aan deze tijd, met al zijn taakjes, feestjes en glitters, voorbijgaan. Laten we vooral heel goed in het moment blijven en dicht bij onszelf, om te voelen wat er nodig is, om zacht en mild te zijn voor alles wat we opmerken binnenin. Laat de donkerte van de winter jou uitnodigen om het stil te maken vanbinnen en te verbinden met jouw INNERLIJK LICHT.

Voel jij ook de zin om jouw heerlijk warme lichtvuurtje aan te steken? Wil je graag de duisternis omarmen door te verbinden met het licht? Kom dan naar de KERSTYOGA & KLANKHELINGAVOND op vrijdag 22 december 2017!

 

Deze avond is een unieke samenwerking van 2 vuurvrouwen die graag het licht bij anderen willen aanwakkeren. Samen brengen ze voor jullie een exclusieve kersteditie van yoga en klankheling. Laat je onderdompelen in een sfeer van licht en warmte. Ontdek yogahoudingen en ademhalingstechnieken die Anske jou aanreikt om te verbinden met JOUW licht en laat de warme klanken van Gritta`s stem en drum helen wat binnenin jou geheeld wil worden. Zo kan ONS licht verder schijnen, verder dan onszelf, naar de hele wereld!

Anske Ruyters – yogadocente en Gritta Maes – drumster en zielezangeres

Wanneer?

Vrijdag 22 december van 19.30u tot 22u, toekomen vanaf 19.10u

Waar?

Op de zolderverdieping van het klompenmuseum bij Afspanning Den Eik

Hoeve den eik 1, 2431 Veerle-Laakdal

Bijdrage?

30 euro

Meebrengen?

Yogamatje, 1 à 2 warme dekentjes, stevige kaars, water

Wij voorzien warme drank en stukje kerstcake.

Inschrijven?

anske@smilinglotus.be of tom.gritta@skynet.be

                                                              

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op